90 de școli din București sunt înscrise la cea mai mare acțiune de plantare la nivel mondial, iar Asociația POT este cea care le asigură bulbii de lalele de plantat.

Peste 660 de kg de bulbi de flori au fost oferite, în această săptămână, de Asociația POT (Pentru Oameni și Țară) Inspectoratului Școlar Sector 6 București pentru cea mai mare acțiune de plantare la nivel mondial – 𝑳𝒆𝒕’𝒔 𝑷𝒍𝒂𝒏𝒕 𝑨𝒓𝒐𝒖𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝑾𝒐𝒓𝒍𝒅! Este o acțiune marca International Internship University #IIU, prin care mai multe unități școlare din întreaga lume plantează copaci și flori, în această primăvară, în luna martie.

Asociația POT a continuat astfel, sub o altă formă, acțiunea „Lalele pentru București”, demarată la sfârșitul lunii februarie. Pe lângă multitudinea de soiuri de lalele, am dăruit pentru plantare bulbi de zambile, gladiole, begonii, dalii, iriși, crini și narcise. Elevi și profesori din 90 de școli din București vor planta acești bulbi de flori în cadrul acțiunii ecologice de mâine, 21 martie.

“Mediul în care trăim este foarte important pentru noi. Problemele de mediu, viață și sănătate sunt de mare importanță. Suntem conștienți de ceea ce se întâmplă în natură, de răul pe care oamenii îl fac naturii și este trist că suntem neputincioși în fața poluării, în fața distrugerii spațiilor verzi și în fața indiferenței unora.

Trebuie să fim cu toții conștienți că problemele de mediu nu vor fi rezolvate de la sine, ci prin contribuția noastră”, afirma initiatorii acestei actiuni.