Bucureștiul este unul dintre cele mai interesante și frumoase orașe ale Europei, afirma un expat venit să lucreze aici pentru o companie multinațională. Capitala României este fascinantă nu doar datorită mareției Palatului Parlamentului, gastronomiei, clădirilor interbelice care spun povești aparte sau atracției străinilor pentru viața de noapte din Centrul Vechi, ci și al dezvoltării economice, imobiliare, culturale sau, mai nou, ca destinație de city break.

Din punct de vedere economic, Regiunea București – Ilfov este lider în apropoape toate topurile realizate la nivel național, indiferent de domeniul de activitate, PIB, investiții, venituri sau consum.

Când a pornit la drum, publicația București Business și-a propus să scoată în evidență toate aceste aspecte, dar în primul rând latura economică, aceea care face ca orașul și oamenii săi să se dezvolte.

Investiții, analize financiare și previziuni, știri despre companii și administrația locală, interviuri cu oamenii momentului, toate acestea vor fi aduse zilnic în fața dumneavoastră de către echipă pasionată de ceea ce face și dedicată unei informații de calitate.

Și pentru că oamenii de afaceri și cei care ne citesc sunt dinamici și au nevoie de un timp de calitate, vom aduce în atenția tuturor evenimente culturale și sportive de top, subiecte de dezvoltare persoanală, dar și sugestii de petrecere a timpului liber alături de o carte sau un vin de calitate, de un ceai sau o cafea cu gust sau un restaurant și o cofetărie care să-ți răsfețe papilele gustative.

Așadar, vom fi dedicați motto-ului București Business – Doar știri capitale!

Pentru servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate ne puteți contacta la email: marketing@reusita.ro