Serviciul de epilare cu laser este disponibil atât pentru femei, cât și pentru bărbați. În ultimii ani, tot mai mulți bărbați au început să își dorească o piele netedă și fără păr, astfel că epilarea cu laser a devenit o opțiune populară și pentru aceștia.Copiază HTMLCopiază textul

Tratamentul cu laser poate fi utilizat pentru a îndepărta părul nedorit din multe zone ale corpului, inclusiv de pe față, gât, umeri, spate, piept, brațe, picioare, zona inghinală. Clinica AMAZING SKIN din București are o gamă variată de servicii de epilare cu laser care te vor încânta de la prima utilizare.

Care sunt zonele ce pot fi epilate cu laser?

Există mai multe zone ale corpului care pot fi epilate cu laser. Printre cele mai populare zone se numără:

 • față – laserul poate fi utilizat pentru a îndepărta părul nedorit de pe bărbie, obrajii, frunte și alte zone ale feței;
 • zona gâtului – de sub bărbie și de pe gât pot fi epilate cu laser;
 • axile;
 • brațe;
 • picioare – epilarea cu laser poate fi utilizată pentru a îndepărta părul nedorit de pe coapse, gambe și alte părți ale picioarelor;
 • zona inghinală, procedură ce se poate realiza doamnelor;
 • zonele de spate și piept în cazul bărbaților.

Care este perioada recomandată pentru a efectua epilarea cu laserul?

AMAZING SKIN este o clinica de înfrumusețare care îți poate oferi servicii de înaltă calitate la prețuri avantajoase. Procedura de epilare definitivă cu laser poate fi efectuată în orice moment al anului, dar există unele recomandări pentru a obține cele mai bune rezultate.

În general, se recomandă să eviți expunerea la soare înainte și după tratamentul cu laser. Este indicat să nu te expui la soare imediat după tratament, deoarece pielea este mai sensibilă.

De aceea, în timpul verii este recomandat realizezi tratamentul cu laser, dar să te protejezi ulterior. Poți opta pentru o perioadă mai puțin însorită pentru a efectua procedura. În mod ideal ar fi sa execuți tratamentul cu laser în sezonul de toamnă sau de iarnă, când expunerea la soare este mai mică.

De ce trebuie să ții cont când alegi un salon de epilare definitivă cu laser?

Atunci când alegi un salon de epilare definitivă cu laser, este important să iei în considerare câteva aspecte pentru a te asigura că vei avea cele mai bune rezultate. Iată câteva sfaturi care te pot ajuta să faci o alegere bună:

 • Verifică calificările și experiența personalului;
 • Verifică recenziile și feedback-ul clienților;
 • Asigură-te că salonul utilizează echipamente de calitate;
 • Verifică prețurile și politica de returnare a banilor.

Clinica AMAZING SKIN din București se diferențiază față de alte saloane de profil prin transparența oferită, prin disponibilitatea permanentă privind programările, prin îmbunătățirea continuă a aparaturii și a personalului calificat, dar și prin prezentarea prețurilor promoționale. (P)