Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone l-a primit astăzi, la sediul instituției, pe fostul șef de campanie al lui Barack Obama, Dan Shomon. Pe cei doi îi leagă o prietenie de mai bine de 15 ani și de fiecare dată când directorul politic al fostului președinte american vizitează România, nu ezită să se întâlnească cu Cristian Popescu Piedone.

Edilul i-a povestit lui Dan Shomon despre administrația publică din România și despre situațiile pe care le are de rezolvat în Sectorul 5. Cei doi au făcut schimb de idei și de soluții pentru gestionarea unor probleme pe care le sesizează cetățenii. Deși sunt diferențe destul de mari între România și Statele Unite ale Americii, atât Cristian Popescu Piedone, cât și Dan Shomon au fost de acord că, indiferent de meridian, pe primul loc trebuie să stea interesul cetățeanului.

Dan Shomon este fostul șef de campanie și director politic al fostului președinte american Barack Obama.

Shomon este proprietarul firmei Dan Shomon Inc, care reprezintă companii și organizații care fac afaceri în Illinois și în întreaga lume.

Trebuie știut că firma acestuia este specializată în strategii de relații guvernamentale, consultanță politică, relații publice și dezvoltarea afacerilor internaționale.