Spectacole, concursuri, tradiții, joc și multă voie bună… Așa se anunță ultimele zile de vacanță în mai multe localități din județul Ilfov, mai cu seamă că duminică este și praznicul Sfintei Mării.
🎻Vineri, 6 septembrie, începe la Otopeni Festivalul folcloric de artă și tradiție populară românească, ediția a XVII-a, de la ora 16:30 cu parada costumelor populare. În recital, în această seară: Constantin Enceanu, Alina Alexandru, Petrică Mâțu Stoian, Maria Ionescu Căpitănescu, Steliana Sima. Ediția 2019 a Festivalului este una aniversară deoarece Centrul Cultural ”Ion Manu” aniversează 20 de ani de la deschidere. Festivalul se încheie pe 8 septembrie și toate recitalurile sunt live, una dintre condițiile de participare impuse de directorul Centrului, actoul Marian Ghenea.
🎤Sâmbătă, 7 septembrie, la Baza sportivă din Glina are loc GlinaFest, cu începere de la ora 16:00.
🤡7 septembrie este și zi de petrecere pentru copiii din Chiajna care sunt așteptați la Parcul Dudu pentru dans, magie și teatru. Spectacolul începe la ora 18:00
🥊Și tot pe 7 septembrie, de la ora 16:00 are loc la Mogoșoaia prima ediție a Galei de box Amatori, în Poiana mica a Parcului Mogoșoaia.
🎼Chitilenii sunt invitați la Zilele Orașului care încep sâmbătă, 7 septembrie cu super concerte: Lora, Bere Gratis, DJ Project, Matilda Pascal-Cojocărița, Nicu Paleru! Și duminică, 8 septembrie este ziua orașului Chitila și, la stadion sunt programate concursuri și surprize. Terasa este deschisă începând de vineri, 6 septembrie!
🐴Iubitorii cailor sunt așteptați la Buftea pe 7 septembrie la ediția a VI-a a Cupei Shagya, concurs de anduranță ecvestră.
🎯Duminică, 8 septembrie, Consiliul Județean vă învită la Mogoșoaia, de la ora 16:00 la ”Povești medievale” cu muzică, jocuri cu focul și ateliere.
🏊‍♀️Duminică, 8 septembrie, se închide și parcul de distracții acvatice Divertiland Water Park din Chiajna, așa că mai este puțin timp pentru bălăceală și jocuri. Parcul se redeschide în 2020.
🎤De la ora 19, pe 8 septembrie, pentru Mariile din Buftea vor susține un concert Doinița și Ionuț Dolănescu.
La mulți ani celor care își sărbătoresc onomastica în acest sfârșit de săptămână!🎂

Vineri, 6 septembrie, începe la Otopeni Festivalul folcloric de artă și tradiție populară românească.