Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 au Se confruntă cu un caz cu totul ieșit din comun, pe cât de incitant, pe atât de… macabru și aproape de necrezut!

Așadar, polițiștii au pus în aplicare, în cursu zilei de vineri, 13 mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar penal de fals material în înscrisuri oficiale şi fals intelectual, în formă continuată şi abuz în serviciu. Ce… documente false, ce… înscrisuri! Veți fi șocați!!! Ar fi vorba de peste 1200 de certificatede deces… FALSE!

 „Din cercetări, a reieşit faptul că mai multe persoane, ce au calitatea de medici, ar fi întocmit parţial certificate constatatoare a decesului, în scopul obţinerii unor sume de bani, care ar fi fost completate ulterior de către intermediari şi reprezentantul unei societăţi comerciale, cu domeniu de activitate îmbălsămare. De asemenea, şapte mandate de aducere au fost puse în aplicare, persoanele vizate fiind conduse la audieri, în vederea continuării cercetărilor”, transmit oficial reprezentanții Poliţiei Capitalei. Drept consecință a cercetărilor, într-o primă fază, patru persoane au fost deja reţinute în acest caz şi urmează să fie prezentate magistraţilor cu propunere pentru luarea măsurilor ce se impun.

foto: ziare.com