Hotelul Ramada Majestic București are, incepand de astazi, un nou proprietar, dupa ce VISIONAPARTMENTS a semnat acordul de cumpărare.

“Cu ajutorul Ernst & Young România și al firmei de avocatură Radu și Asociații, VISIONAPARTMENTS a reușit să finalizeze această tranzacție comercială importantă în București. Suntem foarte entuziasmați de această achiziție. Acest pas reprezintă o etapă crucială în istoria VISIONAPARTMENTS și în planurile noastre de expansiune”, a declarat Anja Graf, CEO și Președinte al VISIONAPARTMENTS.

Anja Graf

Group CEO & Chairwoman

Anja Graf is the founder, owner, and CEO of VISIONAPARTMENTS. Born in Winterthur, Switzerland, in 1977, Graf began building her company at the age of 21. After her education in Winterthur and Zurich, Graf gained valuable experience in the modeling business, including as the head of her own modeling agency. It was her work in this industry – arranging simple rooms for models working temporarily in Zurich, for example – that inspired her to start a business in furnished apartments. VISIONAPARTMENTS was launched in 1999 with the opening of the first three apartments in the heart of Zurich. Since then, led by Anja Graf, the company has evolved independently and expanded successfully beyond Switzerland’s borders since 2009.

Sursa foto si text: visionaparments.com

Hotelul Ramada Majestic are 111 camere și 450 mp spațiu pentru evenimente, format din 6 săli de meeting, care pot acomoda până la 300 de invitați. O sală de sport, o zonă de spa cu piscină încălzită, un jacuzzi, precum și un bar, un restaurant și un centru de afaceri, toate fac parte din această proprietate unică.

Hotelul a fost construit în 1920 și este situat în inima Bucureștiului, pe Calea Victoriei. Este o cazare ideală atât pentru cei care vin în interes de afaceri, cât și pentru turiști, oferind acces imediat la magazine, restaurante, afaceri și multe altele. Principalele atracții din apropiere includ Muzeul Național de Artă, Muzeul Național de Istorie a României, Ateneul Român și Teatrul Național București.