Antreprenorul ploiestean Vicentiu Corbu, fondator si CEO al companiei KIM, a acordat un interviu Centrului de Anteprenoriat Studenţesc UPBizz din cadrul Univesitatii Politehnice Bucuresti, in care spune ca „nu exista esec in afaceri”.

„Mă motivează ideea de a aduce valoare pe piață românească, de a găsi soluțiile cele mai bune prin care putem împreună să creăm o societate mai bună si competitivă. Avem dorința de a inscripționa “Made in Romania” pe produsele dezvoltate de noi”, spune Vicentiu Corbu.

Puteti citi interviul aici.

De asemenea, puteti afla povestea lui Vicentiu Corbu in cadrul emisiunii Reusita, realizata de Daniel Lazar si care, de 16 ani, promoveaza valoarea. Detalii aici si aici.

Centrul are drept scop principal sprijinirea, dezvoltarea și încurajarea spiritului antreprenorial în rândul studenților și absolvenților, în vederea promovării institutiei de invatamant superior ca susținător al dezvoltării mediului de afaceri și al studenților, sprijinind diversificarea pachetului educațional universitar prin includerea unei serii de activități complementare programei universitare.

Foto: Sorin Petculescu.