Revitalizarea industriei HoReCa (unul dintre cele mai afectate domenii urmare a pandemiei) în deplină siguranță a fost principalul subiect al evenimentului HORECA RE:START, organizat joi, 25 iunie, de către Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA). La întrunire a participat și secretarul de stat în Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – Direcția Generală Turism, Emil-Răzvan Pîrjol.

Am lucrat și definitivat normele de redeschidere pentru interiorul restaurantelor împreună cu HORA și astfel suntem pregătiți să afrontăm un nou val de consumatori ai industriei ospitaliere, de îndată ce acest lucru va fi posibil. Personal, am speranța că se va întâmpla pe data de 1 iulie, însă, evident, nu trebuie să uităm de cel mai important aspect și anume siguranța sanitară”, a declarat Emil-Răzvan Pîrjol.

Pentru mai multe informații despre participarea secretarului de stat Emil-Răzvan Pîrjol la prima reuniune offline a industriei HoReCa, după trei luni de întâlniri virtuale , vă rugăm să accesați următorul link:

http://www.economie.gov.ro/emil-razvan-pirjol-declaratii-in-cadrul-primei-reuniuni-offline-a-industriei-horeca-organizata-dupa-trei-luni-de-intalniri-virtuale