Irinel Ionel Scriosteanu, secretar de stat în Ministerul transporturilor: „Am dezbătut problemele de trafic și de transport ale orașului Bragadiru, împreună cu primarul Vasile Cimpoeru și specialiști ai Ministerului Transporturilor și CNAIR”.

Proiectul de autostradă de centură A0 care traversează localitatea Bragadiru a fost principalul subiect al întâlnirii la care oficilaul face referire.

Primăria Bragadiru și-a făcut treaba în privința emiterii avizelor care au depins de această instituție. Le-am garantat că voi urmări ca fiecare responsabil să își îndeplinească atribuțiile pentru ca lucrarea să înceapă cât mai curând. De asemenea, am stabilit că pentru a permite o relaționare eficientă a traficului dintre DN6 și A0 vom construi două sensuri giratorii pe DN6. Am vorbit și despre reconfigurarea sensului de la intersecția DN6 cu strada Cristalului, dar și despre realizarea de urgență a unei bretele de legătură între DN6 și actuala Centură a Bucureștiului pe partea dreaptă în sensul de mers Bragadiru-București, în așa fel încât să se îmbunătățească traficul din acea zonă”, a mai precizat reprezentantul ministerului Transporturilor.

Irinel Ionel Scriosteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor: „Am dezbătut problemele de trafic și de transport ale orașului Bragadiru, împreună cu primarul Vasile Cimpoeru și specialiști ai Ministerului Transporturilor și CNAIR”.