Am fost finalizate lucrările de modernizare la Obiectivul 6 – Magistrala Progresu-Ferentari, cu o lungime de 12,8 km.

Primarul General, Niculor Dan: „Obiectivul modernizat deservește peste 7.000 de apartamente din cartierele Rahova, Ferentari și Sebastian, unde în ultimul an au fost înregistrate sute de avarii în distribuția energiei termice. Prin această investiție, au fost schimbate conducte care erau vechi de 35 de ani. Lucrările s-au realizat fără afectarea distribuției energiei termice către consumatori, pentru că s-au montat 7 km de conducte provizorii, care au asigurat furnizarea agentului termic.

Obiectivul 6 – Magistrala Progresu-Ferentari este cel de-al treilea finalizat de către Compania Municipală Energetica Servicii București, parte a proiectului de investiții „Reabilitarea sistemului de termoficare al Municipiului București – 7 obiective”, care însumează 63,2 km de conductă primară.

Lucrările au fost realizate cu forță de muncă și utilaje din dotarea proprie a Companiei Municipale Energetica Servicii București.

Mai avem în lucru șantierele din Pantelimon, cel din Orășelul Copiilor și cel din zona Amzei-Mihalache. Primele două vor fi finalizate anul acesta. Totodată, o să mai deschidem un șantier, pe bulevardul Timișoara, care e foarte afectat, și încă unul în Colentina.

În paralel, anul acesta vom începe 12 din cele 25 de șantiere prin POIM”.