➡️După decopertarea drumului județean 602 efectuată săptămâna trecută, o dată cu prima zi fără ploaie, s-a început asfaltarea, anunță administrația județului Ilfov.
➡️Drumul frezat a fost curățat de praf, apoi a fost stropit cu emulsie specială și acoperit cu geogril. Mixtura asfaltică a fost turnată apoi peste geogril. Operatorul cilindrului compactor a început ulterior compactarea de la rostul longitudinal.
➡️În paralel cu turnarea mixturii asfaltice de la Buftea, pe DJ 602 la Domnești se frezează și se lucrează la podețe și trotuare. Tot pe DJ 602 la Dîrvari – Ciorogârla se fac trotuare.
➡️Prin readucerea DJ 602 la nivelul prevăzut de reglementările tehnice în vigoare, va fi ridicat nivelul performanţelor prevăzute iniţial la construirea drumului constând în amenajări complexe ale drumului existent prin sistematizarea elementelor geometice şi aplicarea unor îmbrăcăminţi moderne în cadrul unui sistem rutier dimensionat conform reglementărilor tehnice în vigoare.

După decopertarea drumului județean 602 efectuată săptămâna trecută, o dată cu prima zi fără ploaie, s-a început asfaltarea, anunță administrația județului Ilfov.