„Am solicitat, am insistat și am primit acordul Primăriei Generale să reparăm din străzile/bulevardele principale care se află în administrarea PMB, mai exact a Administrației Străzilor!Cel mai probabil, săptămâna viitoare vom începe cu Prelungirea Ghencea, pentru că situația o impune și nu mai rabdă așteptare! Vom planifica și alte lucrări și vom cere acordul să reparăm și alte străzi.

Lucrările vor fi susținute din bugetul Sectorului 6 și acest lucru nu va afecta investițiile planificate pe microzone (străzi secundare, în cartiere) și nici străzile pe care le punem pe lista de investiții, de ex. drumul Osiei, drumul Belșugului etc.

După ani întregi în care nu s-a investit în infrastructura rutieră a Capitalei, până la echilibrarea bugetului de investii al PMB, secătuit de proastă administrație, corupție și risipă, vom asigura reparații. Am făcut un inventar cu harta gropilor de pe raza Sectorului 6 pe artere care țin de Administra Străzilor si până acum a identificat 100 care nu suferă amânare. 27 dintre acestea sunt doar pe Prelungirea Ghencea. Vedeți harta la comentarii, mai jos. Colaborez cu domnul primar general Nicușor Dan si vom colabora și ne vom susține reciproc și în continuare pentru a repara, pas cu pas, ceea ce este stricat în București. P.S.

În ceea ce privește proiectul de investiții de pe Prelungirea Ghencea al PMB, acesta valorează 480 de milioane și Primăria Sectorului 6 nu are capacitatea financiară de a-l prelua, bugetul nostru de investiții fiind de cca. 300 milioane pe anul acesta (cu mari eforturi)”.

Anunțul vine din partea primarului de Sector, Ciprian Ciucu.