Primă

Primaria Municipiului București anunță că a demarat, prin Administrația Strazilor Bucuresti, începând cu data de 18 martie 2019, prima etapa a mult-așteptatelor lucrări de reparații ale arterelor din Capitală.
ria Municipiului București anunță că a demarat, prin Administrația Străzilor București, începând cu data de 18 martie 2019, prima etapa a mult-așteptatelor lucrări de reparații ale arterelor din Capitală.

Potrivit unui comunicat oficial, este vorba despre primele 15 mari artere după cum urmează: Piața Unirii, str. Popa Nan, str. Academiei, str. Mihai Glinka, Splaiul Unirii (tronsonul cuprins între Sos. Mihai Bravu și str. Nerva Traian), Pasaj Unirii, Pasaj Victoriei, Calea Florească, Str. Trompetului, str. Imașului, str. Armistițiului, str. Constantin Bălan, str. Cristian Pascal, str. Orșova, b-dul Regiei.

Autoritățile precizează că pe strada Academiei se vor executa și lucrări de reparație a trotuarelor care presupun frezarea și asfaltarea acestora, dar și inlocuirea bordurilor degradate acolo unde este necesar.

în ceea ce privește lucrările de reparații, acestea presupun frezarea anumitor segmente de stradă și refacerea carosabilului cu 1-2 straturi de mixtură asfaltică, în funcție de necesitate.

IMPORTANT: Lucrările se vor desfășura etapizat, pe timpul nopții, iar acolo unde traficul auto nu este perturbat de lucrări, și pe timpul zilei, dar numai după obținerea avizului de la Brigada Rutieră.

Termenul de finalizare a acestor lucrări este 26.04.2019.