Trebuie spus, când se întâmplă lucruri bune mai cu seamă când în joc e viața semenilor noștri! Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, instituție aflată în subordinea Primăria Municipiului Bucureşti, a organizat pe 17 aprilie, a treia sesiune de lucru, după cele din Târgoviște și Craiova, prilejuită de implementarea proiectului “Creșterea competențelor multidisciplinare ale personalului medical, în vederea îmbunătățirii calității vieții copiilor cu boli rare” POCU/91/4/8/108207.
Proiectul va fi derulat de Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, în parteneriat cu Asociația PartNet și are o valoare de 5.210.903,12 lei. 
Concret, în cadrul acestui proiect, nu mai puțin de 400 de profesioniști din sistemul medical de sănătate, din cele opt regiuni de dezvoltare ale României, vor participa la cursuri de formare profesională, cu scopul îmbunătățirii nivelului de competențe și creșterii calității actului medical.
Dr. Diana Ionescu, Director Medical la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu a evidențiat importanța proiectului, subliniind că ”subiectul bolilor rare în pediatrie este un subiect tabu și pentru spitale, în special din cauza fondurilor. Acum, acest proiect ne permite depășirea acestei bariere, acum putem investi în diagnosticul, tratamentul și formarea de personal care să poată veni în ajutorul copiilor cu astfel de maladii.”
La ultima sesiune de lucru, desfășurată în amfiteatrul spitalului Clinic Colțea, au mai participat Vasile Apostol, Director Directia Programe – Proiecte, A.S.S.M.B și, ing. Dorel Dondilă, Asociația PartNet – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă.

Proiectul va fi derulat de Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, în parteneriat cu Asociația PartNet și are o valoare de 5.210.903,12 lei.