Barometrul Actualității Românești realizat la începutul anului arată că numai 44,3% dintre românii cu vârstă peste 18 ani au citit o carte în ultimele 12 luni. Cifrele sunt, ce-i drept, alarmante și au determinat autoritățile din Sectorul 1 să se alăture proiectului de încurajare a cititului, inițiat de RE:START ROMÂNIA.

Parcurile Kiseleff și Bazilescu vă întâmpină acum cu mini-biblioteci urbane, unde puteți aduce cărți și lua, gratuit, la schimb, altele.

Inițiatorii proiectului le mulțumesc celor care le-au fost alături la evenimentul de lansare. Cei prezenți au aflat mai multe detalii despre inițiativa „Biblioteci deschise” de la Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, Viceprimarul Daniela Popa și Președintele/Fondatorul RE:START ROMÂNIA, Dante Stein.
Haideți în Parcurile Kiseleff și Bazilescu pentru a îmbina o plimbare în mijlocul naturii cu lectura unei cărți captivante!
„Cărţile sunt purtători ai civilizaţiei. Fără cărţi, istoria este tăcută, literatura toantă, ştiinţa schiloadă, gândurile şi imaginaţia în repaos”. (Barbara Tuchman)

Parcurile Kiseleff și Bazilescu vă întâmpină acum cu mini-biblioteci urbane.