Timișoara este mai mult decât orașul Revoluției din 1989 – este o comunitate multiculturală cu numeroase puncte de interes istoric și arhitectonic. Echipa Cronoscar pentru rent a car în Timișoara vă invită să vă petreceți timpul liber din călătoria de afaceri explorând acest oraș deosebit.

Un oraș istoric cu numeroase influențe etnice și religioase
Arhitectura Timișoarei este rezultatul influenței etniilor și culturilor care conviețuiesc aici, dar și al ocupațiilor străine suferite de-a lungul istoriei. Astfel, veți descoperi biserici ortodoxe alături de cele romano-catolice și de sinagogi. Clădirile în stil baroc și cele învecinate în stil Secession sau Art Nouveau se pun în valoare reciproc.

Echipa Cronoscar vă oferă libertatea de mișcare la volanul mașinii oferite de biroul nostru de închirieri auto în Timișoara. De asemenea, vă oferim și câteva sugestii utile pentru un tur al orașului:

1. Castelul Huniade
Cea mai veche clădire din oraș, Castelul Huniade a trecut prin mai multe transformări arhitectonice de-a lungul secolelor. Aspectul actual, în stil romantic, a fost realizat în timpul reconstrucției din anul 1856. Castelul Huniade este sediul Muzeului Banatului și, de la ferestrele acestuia, oferă o panoramă a întregului centru al orașului.

În apropierea castelului veți găsi suficiente locuri de parcare pentru mașina închiriată de la centrul Cronoscar pentru rent a car în Timișoara.

2. Piața Victoriei
Această piață este probabil singurul loc din România unde veți găsi 10 palate unul lângă altul. Printre acestea, vă recomandăm să admirați Palatul Lloyd, Palatul Hilt, Palatul Weiss și Palatul Camerei de Comerț. Seara, iluminatul arhitectonic pune în valoare toate elementele arhitectonice ale Pieței Victoriei.

Deși piața este zonă pietonală, pe străzile învecinate veți găsi locuri de parcare pentru automobilul rezervat la centrul Cronoscar pentru mașini de închiriat din Timișoara.

Vă invităm să descoperiți și restul obiectivelor turistice care merită vizitate în Timișoara!