Dacă anul acesta veți petrece primul Revelion în Capitala României, echipa Cronoscar pentru închirieri auto în București dorește să vă ajute cu câteva sugestii. Fiecare sfârșit de an în Capitală este un prilej de distracție, de la petrecerile în stradă organizate de autorități, la evenimente private în cluburi și restaurante de top.

Atmosfera anilor 1920 sau strălucirea de la Hollywood?

Petrecerile tematice sunt extrem de populare în București. Orice preferințe ați avea, veți găsi cu siguranță o petrecere de Revelion pe gustul dumneavoastră. Centrul Cronoscar pentru rent a car în București vă oferă libertatea de mișcare de care aveți nevoie pentru a ajunge la evenimentul ales – fie că este în centrul orașului, fie că are loc în zona de dezvoltare Pipera.

Covor roșu și atmosferă de Oscar la Palatul Parlamentului

Cea mai mare clădire din România organizează anual un bal tematic foarte popular în rândul oamenilor care apreciază divertismentul de calitate și mâncarea fină. Anul acesta, balul de Revelion de la Palatul Parlamentului are tema Hollywood glamour.

Biroul de mașini de închiriat din București al Cronoscar vă poate oferi o mașină de închiriat pe măsura evenimentului, ca să vă faceți intrarea ca o adevărată vedetă.

Anii Prohibiției la Piano Ballroom

Gangsteri, alcool vândut ilegal și cluburi private cu acces pe bază de parolă – anii 1920 încă fascinează. Puteți să intrați direct în spiritul acelei perioade la Piano Ballroom, unde veți avea parte de un Revelion memorabil.

Trebuie doar să rețineți că trebuie să vă abțineți de la consumul băuturilor alcoolice dacă nu aveți un șofer de rezervă care va conduce mașina oferită de centrul Cronoscar pentru închirieri auto în București.
Descoperiți mai multe sugestii pentru petrecerea Revelionului 2019 în București!