Paul Ene este secretarul de stat care se va ocupa de scheme de ajutor de stat, turism și promovarea economiei. Anunțul vine din partea Ministrului Economiei, Claudiu Năsui.

„Paul a muncit la deblocarea măsurilor de ajutorare a firmelor din cauza crizei CoVid și la repararea schemei pentru Horeca. Chiar azi am fost împreună la STS pentru a discuta despre platforma prin care vor fi solicitate despăgubirile.

Câteva cuvinte despre Paul Ene. Este un profesionist din mediul privat. Are o experiență de peste 10 ani în domeniul IT și în management de proiecte. Precum mulți oameni din echipa USR-PLUS, Paul a intrat în politică pentru a ajuta la schimbarea reală a țării noastre.

Concret, Paul se va ocupa de instrumentele financiare pentru susținerea mediului privat prin fonduri europene. De asemenea, se va ocupa de susținerea turismului prin împuternicirea mediului privat și local, adică a antreprenorilor care își riscă propriul capital în investiții și a oamenilor cei mai interesați ca această promovare să aibă loc. În final, Paul se va ocupa și de reformarea modului în care se face promovarea economiei în general.

Paul completează echipa de la ministerul economiei alături de Valentina Saygo și Simona Fătu”, a precizat oficialul.