Marti 26 mai, intre 10:00 si 12:30, DoingBusiness.ro va organiza webinarul: RETHINK STRATEGY – What’s next in the supply chain for manufacturing, logistic and retail companies?.

Webinarul propune o analiza a situatiei actuale din aceste industrii, identificarea punctelor vulnerabile, dar si a oportunitatilor, in drumul spre regandirea abordarilor ca urmare a schimbarilor recente. Invitatii, manageri experimentati si specialisti in domeniu, vor prezenta solutii si resurse care pot ajuta companiile sa se (re)eficientizeze, sa isi regandeasca operatiunile, sa accelereze transformarea sustenabila, cu toate beneficiile acesteia.

In cadrul acestui webinar puteti decoperi:

  • solutii practice, mai ales din sfera digitala si a tehnologiei care va pot ajuta sa optimizati operatiuni si procese din activitatea zilnica;
  • experiente de succes si viziuni cu privire la strategiile pe care le pot implementa liderii companiilor din productie, logistica si retail;
  • rezultatele celor mai noi studii realizate in aceasta perioada dificila pentru a vedea tendintele din supply chain si retail, atat in Romania cat si la nivel global.

Temele abordate sunt:

  • STRATEGIE – ce elemente trebuie avute in vedere in regandirea strategiei pentru producatori, firme de logistica sau din retail? Ce exemple de succes avem si ce putem invata din ele?
  • SMART SUPPLY 4.0, TRANSFORMAREA DIGITALA – solutii pentru optimizarea proceselor din intregul lant de distributie si aprovizionare pentru cresterea eficientei, predictibilitate si transparenta. Cum facem trecerea de la “Supply Chain” la “Smart Chain” folosind solutiile de productivitate, Big Data, Analytics, IoT si AI?
  • SURVEY – SUPPLY CHAIN UNDER PRESSURE – impact vizibil al unui virus invizibil. Cum arata lantul de aprovizionare in criza?
  • STUDIU – Global retail trends 2020

Webinarul este dedicat tuturor antreprenorilor, liderilor de companii si managerilor care doresc sa descopere exemple de succes si solutii eficiente, tehnologii noi, care ii pot ajuta in optimizare de costuri, procese si operatiuni.

Va puteti inregistra direct in site-ul evenimentului.