Motociclistul legitimat la CSM București, Robert Mureșan, a obținut locul trei în Campionatul Est European și prima poziție în două curse din Campionatul Național.
Week-endul trecut a fost unul plin de satisfacții pentru Robert Mureșan. Sportivul legitimat la CSM București a luat startul în etapele 3 și 4 din campionatul Național al României și Est European de Motociclism Viteză pe circuitul Serres din Grecia.
CINSTE LUI! ”Tigrul” a urcat pe podium, ocupând locul trei în cursa pentru Campionatul Est European, reușind să-și mențină astfel poziția a doua în clasamentul general.
Demn de remarcat, de asemenea, Robert a concurat pe noua motocicletă oferită de Clubul Sportiv Municipal din București și…  nu a avut rival în Campionatul Național, acolo unde a obținut de două ori primul loc, la diferență mare de urmăritori.
Următoarea etapă va avea loc în perioada 24-26 Mai, pe circuitul MotorPark România din județul Ialomița.
MULT SUCCES!!! Robert a concurat pe noua motocicletă oferită de Clubul Sportiv Municipal din București și…  nu a avut rival în Campionatul Național, acolo unde a obținut de două ori primul loc.[/caption]g>