Și-a sacrificat viața pentru un prieten! Un tânăr de 25 de ani a murit miercuri dimineaţă, după ce s-a aruncat în apele râului Dâmboviţa din București, în încercarea disperată de a-l scoate pe un altul, de 16 care se afla la un pas de înec. Până au venit echipajele de la SMURD, minorul ieşise, însă, singur din apă. Potrivit martorilor, tânărul de 25 de ani a fost căutat aproape

Un tânăr de 25 de ani a murit miercuri dimineaţă, după ce s-a aruncat în apele râului Dâmboviţa din București, în încercarea disperată de a-l scoate pe un altul.
o jumătate de oră de scafandri, şi, din nefericire, a fost găsit fără viaţă.
Scafandrii ISU București-Ilfov au intervenit, miercuri, în jurul orei 6.00 pentru a salva doi tineri care au intrat în râul Dâmbovița. Totul s-a petrecut în zona căminelor studentești din Regie.
Potrivit ISU, cel care a intrat primul în apă este un adolescent de 16 ani, care a reușit, ca prin minune, să se salveze până la sosirea echipajelor. Acesta a fost preluat de SMURD și transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu, pentru investigații medicale amănunțite.
Martorii au povestit salvatorilor că cel de-al doilea tânăr, cel de 25 de ani, a sărit să îl salveze pe primul, dar, din păcate, și-a plătit frumosul gest cu propria viață.
 „Din nefericire, cel din urmă nu a mai reușit să iasă din apă și a fost căutat timp de 30 de minute de echipajul de scafandri, fiind găsit decedat”, au precizat reprezentanții ISU.