Pompierii de la ISU Bucuresti-Ilfov au intervinit azi, la pranz, cu două autospeciale cu apă şi spumă, cu o ambulanţa SMURD şi o masina de descarcerare, duminică, pe Bulevardul Lascăr Catargiu din Capitală, unde a izbucnit un incendiu la un troleibuz.

Din fericire nu au fost raportate victime, iar pana acum nu se ştie din ce cauză a izbucnit incendiul.

Ciprian Ciucu, consilier PNL: „Eu nu imi aduc aminte de atat de multe incidente la RATB ca in aceste vremuri”

„Un troleibuz a luat foc in Centru. De competentă ce este administrația Firea. Eu nu imi aduc aminte de atât de multe incidente la RATB ca in aceste vremuri. Bucureşti, 2020! Pe timp de pace… Da, incompetența are si astfel de rezultate. Troleibuzele sunt vechi, neîntreținute, neverificate. Din fericire nu sunt victime. Acest incident este extrem, extrem de grav. La repeziciunea cu care s-a intins focul nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost să fie călători inăuntru” a scris consilierul liberal Ciprian Ciucu pe Facebook.
Primarul general Gabriela Firea: „Doi ani am fost sicanati cu licitatia pentru achizitia a 100 de troleibuze”
„Sper ca toti cei care blocheaza intentionat licitatiile pentru achizitia de mijloace de transport in comun sa vada aceasta imagine cu un troleibuz in flacari, in centrul orasului!
Doi ani am fost sicanati cu licitatia pentru achizitia a 100 de troleibuze. Cu mare greutate am reusit sa semnam contractul anul acesta, cu un consortiu germano-turc.
Asa s-ar fi intamplat si cu autobuzele vechi, pe care le-am scos de pe traseu cand au ajuns la Bucuresti cele 400 autobuze noi Euro 6, achizitionate tot dupa o licitatie ingreunata doi ani de zile.
Dar in continuare suntem blocati cu licitatia pentru achizitia celor 100 de tramvaie. Se va dovedi ca motivele sunt inventate.
Cu mare dificultate am semnat si contractul pentru 130 de autobuze hybrid Mercedes Benz.
Azi in troleibuz nu era niciun pasager. Dar ce vor cei care blocheaza achizitiile de noi mijloace de transport in comun? Sa se intample o tragedie? Ce urmaresc? Pun mai presus interesele lor, in loc de viata oamenilor? Este strigator la cer ce se intampla!!!”, a scris primarul general al capitalei, Gabriela Firea, pe pagina sa de socializare.

Foto: Facebook