ACCIDENT GRAV mari seară în Dâmbovița: un microbuz în care se aflau 12 persoane a fost implicat într-un accident rutier pe DN 7.

Până acum, potrivit evaluărilor la fața locului, 8 persoane au nevoie de îngrijirile medicilor.

IPJ Dâmboviţa a fost sesizat, marţi seară, că, pe DN 7, la Feţeni, un microbuz în care s-ar fi aflat 12 pasageri ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat în şanţ

.​”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7, un microbuz în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat lateral în afara părţii carosabile, în urma unei defecţiuni asupra unei anvelope. În urma impactului 8 persoane ar fi suferit leziuni la prima vedere, însă sunt în evaluare medicală toţi pasagerii. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru intervenţia echipajelor de specialitate”, a informat Centrul Infotrafic.

ISU Dâmboviţa intervine cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi 4 echipaje SAJ.

„Concomitent sunt asigurate şi măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor. Până în acest moment 8 persoane sunt evaluate la faţa locului de către echipajele medicale”, au transmis, la rândul lor, reprezentanții ISU Dâmboviţa.

Deocamdată nu sunt informații cu privire la numărul victimelor care vor fi transportate la spital.

foto: IGSU