Noile  modele Mercedes hybrid S-Class și Mercedes EQS electric au ajuns rapid în topul preferințelor șoferilor datorită pachetelor speciale de echipări de confort.

Dotările de înaltă calitate transformă experiența șofatului reducând stresul, oboseala și tensiunea la volan.

Cei care intenționează să-și achiziționeze aceste modele Mercedes EQS sau S-Class pot consulta varietatea de oferte Mercedes-Benz de pe site-ul auto-schunn.ro – dealer autorizat si partener Mercedes-Benz in Romania.

Pachete de dotări de confort ale modelului EQS


Pachetul Advanced oferă diferite opțiuni sisteme de asistență care folosesc tehnologie modernă integrată: realitatea augmentată MBUX, praguri de acces iluminare și sistem de depozitare poziționat consola centrală.

Următorul pachet Advanced plus aduce confortul la un nivel superior oferind un pachet de asistenta la conducere, parcare cu cameră video integrată, iluminat ambiental adaptativ, sistem Digital Light.

Dotările oferite noului EQ Mercedes transformă șofatul într-o stare de bine, fără stres și concentrare inutilă la volan.

Cei care își doresc dotări Premium, pot opta pentru un pachet care oferă trapă culisantă panoramică sistem de sunet Burmester, climatizarea automată, head-up display și și pachetele de asistență la conducere.

Dotările de confort oferite de pachetul Premium plus te răsfață superlativ. Poți alege scaune multicontur cu tapițerie din piele, pachetul AIR BALANCE, pachetul de parcare și asistență la conducere, iluminare interioară, sistem de navigație ce folosește realitatea augmentată MBUX.

Fiecare din aceste dotări pentru confort sunt destinate unei experiențe superioare, la bordul modelului Mercedes EQS.


Pachete de dotări de confort ale modelului S-Class


Echipările de înaltă calitate ale modelului S-Class  se disting prin inovația tehnologică combinată originalitate și confort.

Pachetul special dedicat scaunelor oferă posibilități diferite de reglare ca urmare a pernelor de aer integrate dar și un masaj revigorant sau relaxant.

Habitaclul devine un spațiu plăcut parfumat, conform preferințelor tale, iar filtrarea și ionizarea aerului contribuie la o atmosferă agreabilă și o calitate excelentă a aerului în interiorul noului model S-Class, datorită pachetului Air Balance.

Prin intermediul pachetului șofer se poate ajusta scaunul însoțitorului iar tetiera confort easy poate fi pliată, pentru o vizibilitatea mai largă a pasagerului din spate.

În acest mod, toate locurile din autovehicul beneficiază de confort și programe de wellness datorită pachetului special Energizing spate.

O altă inovație de la Mercedes este prezentă în dotarea modelului S class : pachetul Memory cu scanner și amprentă digitală.

Util atunci când este vorba de utilizare a autovehiculului de către persoane diferite, acest tip de pachet pentru confort memorează pozițiile scaunelor ale oglinzilor și inclusiv al volanului.

Tehnologiile inovatoare de la bordul modelului S Class includ serviciile în mod premium, cu funcții selectate de la distanță.

Scaunele multicontur oferă confort maxim, fiind încălzite și având variate programe de masaj inclusiv pentru ocupanții locurilor din spate.

Pachetul parasolar oferă o protecție eficientă contra radiațiilor solare și reduce vizibilitatea dinspre exterior.

Alimentarea rapidă a dispozitivelor electronice aflate la bordul mașinii este posibilă prin portul USB compatibile iar dispozitivele conectate pot reda muzică din sistemul multimedia.

Pachetul termic confort oferă o temperatură confortabilă mai ales în perioada iernii datorită încălzirii controlate.