ATENȚIE, FOTOGRAFIA E DE LA CREVEDIA, NU DE PE FRONTUL DIN UCRAINA!!!

„Începând de mâine, în toată țara, toate stațiile de carburanți de GPL-uri vor intra într-un sistem de control. Mai mult, unde se vor găsi elemente și încălcări care ar duce la pierderi de vieți omenești sau de a pune în pericol oamenii, se vor închide activitățile pe loc. Dacă va fi nevoie, vom face modificări legislative în cursul săptămânii viitoare, astfel încât aceste lucruri să se întâmple fără procese și fără ca anumiți oameni să încerce să-și mențină afacerile, chiar dacă sunt ilegale.

Astăzi am avut o discuţie cu primarul Sectorului 5, care a dispus la nivelul primăriei şi a controlat toate staţiile de GPL de pe teritoriul Sectorului 5. Dânsul mi-a spus că sunt 11 astfel de activităţi pe terenuri proprietate privată, niciuna nu are autorizaţie de construcţie. În acest moment este normal ca la nivelul Guvernului să dispunem controale în toată ţara la aceste staţii de GPL şi să luăm măsuri, în cazul în care este un pericol pentru vieţile omeneşti”, a declarat duminică șeful Guvernului.

 Declarația a fost făcută la locul catastrofei de la Crevedia,unde premierul a mers să vadă… cea mai rmas din ceea ce a fost stația GPL și resturile caselor din zona devastată.

Foto: Realitatea.net.