Accident ȘOCANT, de-a dreptul, duminică, 10 iulie, în județul Ilfov. O mașină a intrat în plin într-un grup de credincioși, în curtea Mănăstirii Cernica, lângă București. Potrivit martorilor, mai multe persoane, au fost rănite, iar una dintre victime a și-a pierdut viața, în urma impactului.

Potrivit IPJ Ilfov, accidentul a avut loc duminică, 10 iulie, în jurul orei 14:30. Polițiștii au fost sesizați că pe aleea din curtea Mănăstirii Cernica un autoturism a lovit mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Pantelimon, pentru efectuarea de cercetări și investigații, dra și mai multe exchipaje de urgență.

Din impact a rezultat rănirea a cel puțin trei persoane. Pentru una dintre victime nu s-a mai putut face nimic. Medicii au fost nevoiți să declare decesul acesteia.

”La acest moment, polițiștii rutieri efectuează verificări și cu privire la stabilirea certa a naturii locului în care s-a produs evenimentul rutier, respectiv dacă acesta este pe drum public, așa cum este definit de prevederile OUG 195/2002 și a Regulamentului de aplicare a acestei ordonanțe, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună măsurile legale care se impun”, au precizat reprezentanții IPJ Ilfov.

foto:ziare.com