„Îmbogățim programul lunii Aprilie cu încă un titlu!

“Manifest pentru pace” este un eveniment simbol la care vor participa 65 de tineri artiști din toată țara, care doresc să transmită un mesaj  emoționant prin arta dansului.

La această ediție ne dorim ca evenimentul să fie un manifest pentru sprijinirea refugiaților din Ucraina și unirea prin dans a unei generații care poate fi salvată.

În cadrul spectacolului vom avea invitați artiști care vor prezenta momente coregrafice (balet, dans contemporan, acro-dance și folclor), vocal-instrumentale, proiecții cu interviuri și discursuri motivaționale”.

 Mesajul vine din partea Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian” și se dorește o invitație la un eveniment ancorat în relitatea pe care o trăim, în realitatea în care tocmai în ciuda valulului de tensiuni și fapte ce încruntă cerul inimilor tuturor, avem nevoie de artă, de binețe din partea frumosului creator de spirit, de speranță, de modele…

*Coregrafii care semnează lucrările acestui eveniment manifest sunt:

-Corina Dumitrescu (Prim-Solistă ONB)

-Maria Postelnicu (Maestru internațional-ONB)

-Ovidiu Matei Iancu (Prim-Solist ONB)

-Nea Marin (Maestrul Folclorului românesc-Larisa și Marin Barbu)

-Gela Potskivilli (Director Royal National Ballet-Georgia)

-Alina Radu (Coregraf Dans Contemporan)

-Sandra Mavhima (Coregraf și regizor Lector Universitar)

-Adina Popa (Multiplă campioană Națională, Dance Planet)

-Ecaterina Cupcinova (Profesor/Coregraf Odesa)

Cine trăiește războiul nu îl va uita niciodată! Dansăm pentru o lume mai bună, în care copiii se pot dezvolta normal, în care familiile își pot trăi visele în pace”, transmit reprezentanții reputatei instituții culturale.

Așadar,  sunteți invitați în data de 23 aprilie, ora 11.00, la sediul Teatrului, unde vom lua parte împreună la un spectacol plin de emoție!

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul teatrului:

www.opereta.ro

#BookNow

Puteți achiziționa bilete pentru spectacolele noastre:

Online:

ticketstore.ro

www.ticketstore.ro

sau

la casa de bilete din blvd. Octavian Goga Nr.1