„Sunt Mădălin şi e prima dată, după 12 ani de carieră militară, când nu sunt implicat direct în activitățile desfășurate cu ocazia celebrării Zilei Naționale a României. Începând cu Liceul Militar ,,Dimitrie Cantemir” din Breaza și continuând cu Academia Forțelor Terestre ,,Nicolae Bălcescu” din Sibiu, am fost implicat în fiecare an, alături de colegi, la defilări şi alte activităţi dedicate Zilei Naţionale.
Dar anul acesta 1 Decembrie mă găseşte în mijlocul misiunii în Afganistan şi vreau să transmit un mesaj, prin această postare:
În acest moment atât de important pentru întreaga națiune română, pe lângă tradiționala urare de “La mulți ani!”, le doresc tuturor colegilor mei de aici și tuturor celorlalți colegi ai noștri aflați și ei în diferite teatre de operații străine, ceea ce îmi doresc și pentru mine, respectiv, să ne întoarcem cu toții sănătoși acasă!
Camarazilor din țară, le urez să aibă parte de sănătate și multă putere de muncă, iar românilor de acasă și de pretutindeni, le doresc toate cele de mai sus, însoțite evident, de un sincer și călduros, La Mulți Ani!
La mulți ani, România!”

Mesaj emoționant, transmis de Locotenent Mădălin Ţăran, comandant pluton, în cadrul Batalionului 495 Protecția Forței ,,Vulturii Negri”, dislocat în teatrul de operaţii din Afganistan.

📸 Gabriel Chiriloiu

Sunt Mădălin şi e prima dată, după 12 ani de carieră militară, când nu sunt implicat direct în activitățile desfășurate cu ocazia celebrării Zilei Naționale a României.