Universitatea POLITEHNICA din București (UPB) organizează, în perioada 16-17 noiembrie 2022, cea de-a V-a ediție a bine-cunoscutului Târg de cariere POLIJOBS.

Pe scurt, POLIJOBS este oportunitatea perfectă de a:

  • recruta viitorul dumneavoastră coleg sau viitorii dumneavoastră colegi din cei peste 30.000 de studenți și absolvenți UPB;
  • evidenția elementele care fac din compania dumneavoastră locul de muncă ideal;
  • prezenta misiunea, valorile și cultura organizațională și de a oferi informații despre internship-uri, burse și finanțări, oportunități de angajare și voluntariat;
  • comunica în mod clar procesele și așteptările pe care le aveți de la candidați (precum și de a dezvălui informații „din interior” despre ceea ce căutați la studenți și absolvenți pentru a-i ajuta să avanseze).

„Această inițiativă a apărut din dorința noastră de a apropia companiile de mediul universitar într-un altfel de mod și un altfel de cadru. Astfel, sub o singură cupolă – cupola Rectoratului, evenimentul POLIJOBS va conecta companiile inovatoare cu unii dintre cei mai străluciți studenți și absolvenți ai noștri – ingineri și viitori ingineri de succes.

Pentru că numai împreună putem să susținem tinerele talente în a păși cu dreptul în carieră, vă așteptăm cu drag să îi descoperiți și să îi întâlniți pe inginerii de mâine – viitori lideri alături de care veți putea proiecta un viitor mai bun pentru noi și generațiile viitoare”, afirma organizatorii.

Astfel, puteți descoperi toate beneficiile și oportunitățile oferite de Târgul de cariere POLIJOBS în prezentarea atașată.