„Vești bune! Începând de astăzi îmi voi continua activitatea și proiectele din rolul de Consilier de Stat în Cancelaria Prim-Ministrului Florin Cîțu.

Aș putea să vă scriu tot ce am de gând să fac din această nouă poziție, dar prefer să nu fac asta acum. Așa cum mă știți, îmi place și consider că este corect să comunic doar ceea ce ori deja s-a concretizat, ori este extrem de aproape de finalizare. Ce pot să vă spun însă cu certitudine încă de pe acum este că voi fi același om al acțiunii care pe oriunde merge lasă lucrurile mai bune decât le-a găsit. Asta voi face în echipa premierului.

Proiectul #GenerațiaAltfel continuă prin fiecare tânăr care se implică, care își asumă responsabilități, e transparent, crede ceea ce spune și spune ceea ce crede.

Va fi bine!”, anunță Mara Mareș de pe contul său de socializare.

Și tot astfel afplăm dintr-o confesiune a tinerei… „cu cine va avea de-a face” Șeful Cabinetului:

„La 16 ani am plecat la studii în Marea Britanie. Oxford și Londra, timp de 8 ani. Am știu încă din prima clipă că mă voi întoarce acasă. Am fost întrebată de atât de multe ori “De ce te-ai întors acasă?” și niciodată nu știam ce să răspund. Nu știam să ofer o explicație. Am ajuns să urăsc întrebarea asta. Tot ce știam era că vreau să mă întorc. Nicio clipă din cei 8 ani nu m-am gândit să rămân acolo după ce termin studiile.

Am iubit tot timpul România, și tot timpul am simțit că trebuie să-i dau mai mult și că tot ceea ce am învățat acolo voi pune în slujba țării mele.

Am încheiat studiile, am venit acasă și am găsit o cale de a mă implica”.

Ulterior, Mara Mareș a devenit președinte al TNL.

În foto: Mara Mareș, in ziua absolvirii facultății, la Londra, în robă și ie.

Sursa foto: facebook.com/maramares.ro