ÎNFIORĂTOR: Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost găsit fără viață vineri în Parcul Drumul Taberei din București, trupul său fiind descoperit la baza din beton a unuia dintre pilonii de susținere ai podului de peste lac.

 Nu se știe dacă tânărul a căzut de pe pod din cauza alunecării sau dacă a vrut să se sinucidă ori, poate… să fi fost împins…

„Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 25 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la precipitarea unei persoane, la o adresă din Sectorul 6. Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani. De asemenea echipajele de prim-ajutor, sosite la adresă, în pofida eforturilor, au constatat decesul acestuia”, au transmis oamenii legii.

Cercetările sunt continuate în prezent de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în colaborare cu Serviciul Omoruri – DGPMB, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Corpul neînsuflețit va fi transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

foto: YouTube