Un mare artist, o mare sărbătoare muzicala! DE NERATAT!!!
Un concert in compania lui Chris Botti nu poate fi decat unul rafinat si incitant, motiv pentru care va anuntam cu placere ca minunatul trompetist american soseste in Romania insotit de opt artisti de calibru, dupa cum urmeaza:
 
• Lee Pearson – percutie
• Reggie Hamilton- bas
• Leonardo Amuedo – chitara
• Eldar Djangirov- pian
• Andy Snitzer – saxofon
• Ania Filochowska – vioara
• Sy Smith – voce
• Jonathan Johnson – tenor

 
 In urma cu cateva saptamani, CHRIS BOTTI a transmis si un mesaj video publicului roman:
 “Buna! Sunt trompetistul de jazz Chris Botti si sunt extrem de incantat sa vin in minunatul oras Bucuresti pe 3 iunie, la Sala Palatului. Voi canta alaturi de muzicieni incredibili si invitati speciali si suntem bucurosi sa ne aflam acolo. Sper sa ne vedem toti la show. Aveti grija de voi!”

 
Vezi mesajul video: https://youtu.be/qcrYyrG1HMM
 
O aparitie stralucitoare si un talent cu totul aparte, Chris Botti este unul dintre cei mai bine vanduti artisti americani ai momentului si cel mai apreciat trompetist al ultimului deceniu. Soseste in Romania pentru un spectacol rafinat si efervescent, in care sunetul muzicii creat de trompeta ce l-a consacrat va extazia inimile tuturor spectatorilor! Toate concertele sale sunt o adevarata oaza de relaxare prin muzica si de emotie!
 
Chris Botti a vandut peste patru milioane de albume, gasind acea forma de exprimare muzicala creativa care incepe cu sonoritati jazz si se extinde dincolo de limitele unui singur gen muzical. Ultimul sau album “Impressions” a castigat premiul Grammy la sectiunea Best Pop Instrumental Album. 
Christopher Stephen Botti s-a nascut la 12 octombrie 1962. Este trompetist si compozitor american cu o cariera muzicala stralucita.
 
In 2013, Botti a castigat premiul Grammy la categoria Best Pop Instrumental Album, pentru materialul de studio “Impressions”. 
 
Chris Botti a iesit in evidenta si cu materialul din 2011, “Night Sessions”, croindu-si reputatia unui muzician versatil pe segmentul jazz & pop si, totodata, pentru maniera creativa prin care imbina ambele stiluri muzicale.
 
De asemenea, a fost nominalizat, in 2008, pentru albumul sau “Italia” si a mai primit trei nominalizari, in 2010, pentru discul live “Chris Botti In Boston”. Patru dintre albumele sale au atins locul 1 in clasamentul Billboard, la sectiunea albume jazz. 
 
Demn de apreciat, pe parcursul celor trei decenii de cariera fulminanta, Botti a inregistrat si a interpretat alaturi de muzicieni de calibru, precum Sting, Barbra Streisand, Tony Bennett, Lady Gaga, Josh Groban, Yo-Yo Ma, Michael Bublé, Paul Simon, Joni Mitchell, John Mayer, Andrea Bocelli, Joshua Bell, Steven Tyler de la Aerosmith si chiar Frank Sinatra. Fiind plecat in turneu si cate 300 de zile pe an, carismaticul trompetist a concertat cu orchestre faimoase ale lumii si in unele dintre cele mai prestigioase sali de spectacol, de la Carnegie Hall si Hollywood Bowl, la Opera din Sydney si Real Teatro di San Carlo in Italia.
 


https://youtu.be/HKzqnWAXhuw 
Biletele au fost puse in vanzare via reteaua eventim.ro pentru urmatoarele categorii de preturi:
 
• VIP – 348 lei
• Categoria I – 248 lei
• Categoria II -148 lei
• Categoria III -98 lei
Bilete, aici: http://bit.ly/BileteChrisBotti

foto: Copyright © 2019 GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT
monica, pr@gqentertainment.ro

Un mare artist, o mare sărbătoare muzicala! DE NERATAT!!!
Un concert in compania lui Chris Botti nu poate fi decat unul rafinat si incitant, motiv pentru care va anuntam cu placere ca minunatul trompetist american soseste in Romania insotit de opt artisti de calibru.