Colantarea auto a devenit o actiune destul de popular in ultimii ani, mai ales pentru ca este accesibila. Multi oameni nu stiu ce este colantarea auto, dar se intampla sa fie una dintre cele mai bune investitii pe care le puteti face ca proprietar de masina.

Cand vine vorba de lucruri precum vopsirea unui vehicul, de multe ori trebuie sa cheltuiti mii de dolari pentru a o face. Cu toate acestea, costul de colantare a unei masini este semnificativ mai mic si are acelasi efect ca si aplicarea unei culori diferite de vopsea. 

Unul dintre principalele beneficii ale colantarii unei masini este ca puteti economisi o multime de bani in comparatie cu ceea ce ati cheltui pentru a o vopsi. O colantare a vehiculului este o investitie convenabila pe care o poate face orice proprietar de masina, indiferent daca doreste sa o faca in scop cosmetic sau de protectie.

Cand vine vorba de vopsirea unei masini, de obicei trebuie sa aplicati mai multe straturi de vopsea inainte ca culoarea sa arate corect. Toata aceasta vopsea va va costa o multime de bani, mai ales daca vopsiti pe o culoare mai inchisa. Pentru inscriptionari publicitare colantari auto oferta Bucuresti, site-ul atlasms.ro ofera informatii direct pe pagina web!

Cand colantati o masina, tot ceea ce faceti este sa aplicati o folie peste vehicul in loc sa o vopsiti. Ganditi-va la colantare ca la impachetarea unui cadou. Acoperiti cadoul intr-o hartie decorativa care il face sa arate frumos. Este exact ceea ce faceti cu un vehicul, cu exceptia faptului ca exista doua moduri de a proceda. 

Colantarea auto se face prin aplicarea de decalcomanii de vinil prin spray sau folii. Cand pulverizati, veti plati de obicei mai putin pentru ambalaj, deoarece nu necesita atat de multa munca. Categoria de colantari si inscriptionari auto profesionale oferta Bucuresti pret va poate ajuta sa aflati asta.

Similar cu vopsirea unui vehicul, va trebui sa aplicati mai multe straturi de folie daca il pulverizati. Cu toate acestea, utilizarea foilor de colantare va necesita doar un strat, dar acestea trebuie aplicat cu atentie. Un alt avantaj al colantarii unei masini in loc de vopsire este posibilitatea de a schimba culoarea ori de cate ori doriti. Cand vopsiti o masina prea des, veti constata de obicei ca masina va avea vopseaua ciobita. Din fericire, colantarea auto nu necesita sa stivuiti straturi peste straturi.

Ori de cate ori schimbati culoarea unui vehicul colantat, tot ce trebuie sa faceti este sa indepartati folia si sa aplicati una noua. Acest lucru va impiedica sa adaugati prea multe straturi de vopsea care se vor desprinde in timp. Vopsirea unui vehicul este, de asemenea, dificila daca este inchis la culoare, deoarece va trebui sa folositi mai multe straturi pentru a-l face mai deschis. Daca faceti acest lucru singur, vopseaua poate incepe sa se ciobiasca. 

Daca utilizati foi de decalcomanii de vinil pentru a inveli vehiculul, nu va trebui sa aplicati niciun fel de substanta pe suprafata. Chiar daca folositi un spray invelit, toate straturile se vor desprinde impreuna. Spre deosebire de un vehicul vopsit, unul colantat este mult mai usor de intretinut, deoarece puteti aplica folia oriunde este nevoie oricand. De exemplu, daca masina dumneavoastra sufera o zgarietura, puteti pulveriza rapid zona care a fost zgariata.

Cand vine vorba de o zgarietura pe un vehicul vopsit, puteti face acelasi lucru. Cu toate acestea, va trebui sa cheltuiti mai multi bani pe un litru de vopsea de care nu veti avea nevoie.  In schimb, este mai ieftin sa alegeti colantare masini de firma si autoutilitare Bucuresti pret si sa va bucurati de mai multe avantaje.