”Tigroaicele” s-au impus vineri categoric în deplasarea din etapa a șasea a returului, 25-18, 25-8, 25-13.
Voleibalistele de la CSM București traversează o perioadă foarte bună, în care rezultatele pozitive vin unul după altul. Munca fetelor e răsplătită cu victorii pe măsură!
Fetele lui Ferhat Akbaș s-au impus categoric într-un meci pe care l-au condus de la început până la final. A fost 3-0 la seturi, 25-18, 25-8, 25-13, succes cu care ”tigroaicele” și-au consolidat poziția în vârful ierarhiei campionatului intern.
Cele mai bune marcatoare ale echipei noastre au fost: Adelina Ungureanu, autoare a 12 puncte, Iryna Trushkina, cu nouă reușite, Maret Balkestein și Nicole Koolhaas, cu câte opt puncte fiecare.
Așa cum anunță oficialii clubului, pentru voleibalistele de la CSM București urmează partida de pe teren propriu contra rivalelor de la Volei Alba Blaj, confruntare care va avea loc joi, 25 aprilie, de la ora 18.00, la Sala Polivalentă din capitală.
În acest moment, clasamentul în Divizia A1 este condus de CSM București, 59 de puncte, Volei Alba Blaj pe locul doi, 55 de puncte, iar sportivele de la Târgoviște completează podiumul, cu 42 de puncte.
SUCCES în continuare! Fetelor, sunteți o mândrie pentru capitală și nu numai!!!

Foto: csmbucuresti.ro

Fetelor, sunteți o mândrie pentru capitală și nu numai!!!