La Vatra Dornei a început vineri, 17 ianuarie, Cupa Mondială de Sanie pe Pârtie Naturală. Este una dintre cele mai importante competiţii din România la sporturile de iarnă.

Evenimentul este organizat de către Federaţia Română de Bob şi Sanie cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului şi în parteneriat cu Primăria municipiului Vatra Dornei, Clubul Sporturilor de Iarnă Vatra Dornei şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava, sub patronajul Federaţiei Internaţionale de Sanie.

👉 Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, va asista sâmbătă, 18 ianuarie, la probele programate în cea de-a doua zi a concursului.

Demn de știut, în cadrul evenimentului de la Vatra Dornei va avea și o întâlnire și cu autoritățile locale pentru a vorbi despre susținerea oferită sportului.

🛷 Pe pârtia Bucovina de la Vatra Dornei se vor întrece peste 80 de sportivi din 13 țări, printre participanții aflându-se campioni mondiali şi europeni.

IMPORTANT: România este reprezentată la sanie feminin simplu de Maria Ciobotaru și Ioana Ismana și în proba de sanie dublu masculin de echipajul Gabriel Cândrea și Bogdan Moroșan.

📸 Federația Română de Bob și Sanie

La Vatra Dornei a început vineri, 17 ianuarie, Cupa Mondială de Sanie pe Pârtie Naturală.