Poliţiştii au oprit duminică noapte un autoturism care circula „pe 7 cărări” pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa.

În urma investigaiilor de rigoare, oamenii legii au constatat că șoferul în cauză manevra volanul deși… se drogase. În aceeași noapte, polițiștii au mai prins, tot pe autostrada, un șofer care conducea cu  toate că avea permisul suspendat.

Polițiștii de la autostrăzi au primit sesizări de la mai mulți șoferi duminică noapte că pe autostrada A2 un autoturism circulă haotic și, la ora 1.00, au descoperit mașina cu pricina la km 47, potrivit unui comunicat din partea Poliţiei Române.

Autoturismul a fost condus în parcarea de la nodul rutier de la km 35 și, în urma testării cu aparatul Drugtest, a reieşit că şoferul, de 22 de ani, din Bucureşti, ar fi consumat metadonă. Drept consecință, pe numele  bărbatului va fi întocmit dosar penal.

În aceeași noapte, poliţiştii Biroului Poliţie Autostrada A2 s-au sesizat cu privire la modul în care se deplasa un alt autoturism, care a fost condus în aceeaşi parcare. În urma controlului efectuat asupra șoferului de 31 de ani, s-a stabilit ca are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

A fost întocmit dosar penal şi în acest caz.

La acţiuni, au participat şi poliţişti din cadrul Direcţiei Rutiere.

foto: ziare.com