Primăria Sectorului 3 continuă concertele din cadrul Stagiunii Muzicale Estivale și în acest sfârsit de săptamână.

Astăzi, 26 iulie, de la ora 20.30, ascultăm întâmplări legate de lucruri simple, pitici și luna pătrată, bucurandu-ne de vocea inconfundabilă a Alinei Manole, acompaniată de Lyuben Gordievski, Sebastian Burneci și Adi Tetrade.

Sâmbătă, 27 iulie, de la ora 18.00, Silviu Biriș&Band ne poartă prin muzica Bucureștiului de altădată. Duminica, 28 iulie, de la ora 18.00, concertează trupa Strada Mare.

Spectacolele au loc la foișorul de lemn de pe aleea principala a Parcului Alexandru Ioan Cuza (intersecția străzilor Baba Novac și Câmpia Libertății).

În cadrul „Simfoniilor de vară” din Parcul Colțea publicul va putea asculta sâmbătă, 27 iulie, de la ora 19.30, Cvartetul Passione, cunoscut din edițiile anterioare ale „Simfoniilor”. Cu ajutorul instrumentelor clasice și electrice, cele patru membre „Passione” abordează lucrări clasice, dar și muzică ambientală, café-concert, tango-uri sau muzică de film. De-a lungul timpului, cvartetul a colaborat cu artiști de renume precum Eugen Doga, Mariano Castro, Steve Vai sau Alessando Safina.

De asemenea, bucureștenii vor putea petrece seara de duminică, 29 iulie, de la ora 19.30, în compania „Jazzapella”.

Mai multe informații pot fi consultate pe www.primarie3.ro, https://www.facebook.com/primariesector3/ și https://www.facebook.com/Robert.Negoita/.

Accesul publicului la concerte este liber.