Vlogger-ul Selly (Andrei Șelaru) a fost amendat de politisti dupa ce și-a serbat ziua de naștere, sâmbătă seara, într-un local din Snagov, la o petrecere alături de prieteni, imaginile de la eveniment fiind postate chiar de către acesta pe rețelele de socializare.

La petrecerea lui Selly a participat și manelistul Țancă Uraganul care a cântat și s-a fotografiat cu vlogger-ul, care a inceput sa apara si in reclamele diferitelor brnaduri de tehnologie si telefonie prezente in Romania.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 februarie a.c.,  polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, se arata in comunicatul IPJ Ilfov.