Din a doua jumătate a lunii aprilie, sute de fire de flori sunt puse la dispoziția cetățenilor, pentru înfrumusețarea grădinilor de bloc!

Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 (ADPDU) a pregătit pentru cetățenii dornici să transforme grădinile de bloc în adevărate oaze de culoare și de lumină, sute de fire de flori, dintre cele mai frumoase și mai înmiresmate. Ele sunt îngrijite de către angajații instituției noastre și provin din serele proprii #adpdusector6, realizându-se astfel, o economie importantă în bugetul local.

Concret, peste 400.000 de fire din 15 soiuri- flori anuale, precum begonie, gazanie, salvie, crăițe, urzicuță decorativă, pufuleți, gura leului, vor înfrumuseța străzile, bulevardele și parcurile din Sectorul 6, începând cu această lună.

Dintre acestea, 100.000 de ghivece sunt rezervate pentru toți cei care doresc să le planteze în grădinile de bloc, contribuind astfel, la construirea unui deziderat pentru care muncim zi de zi: un sector verde și curat, dar și la formarea unei comunități unite și dornice să se implice și să schimbe imaginea locului în care locuim.

BINE DE ȘTIUT!

Pentru a putea intra în posesia florilor, crăițe și gazanii, ce se află, în prezent, în stadiu de aclimatizare, reprezentanții asociațiilor de proprietari trebuie să întocmească o cerere, pe care o pot depune la sediul ADPDU Sector 6 (Intrarea Aviator Gheorghe Caranda nr. 9) sau o pot trimite pe mail, la adresa: peisagistica@adps6.ro, urmând ca după această etapă, din a doua jumătate a acestei luni (în preajma Paștelui), să poată, efectiv, ridica florile din serele noastre din Bd. Timișoara 139.