Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a primit vizita primarului Sectorului Rîșcani, din Chișinău, Vlad Melnic, pentru a definitiva acordul de înfrățire dintre cele două sectoare. Edilul Sectorului 5 le-a oferit membrilor delegației din Republica Moldova, câteva cadouri simbolice, sub forma de tricouri decorate cu tricolorul României.

Această asociere are menirea de a aduce beneficii celor doua unități administrative, prin colaborarea pentru implementarea unor proiecte comune ce se doresc a fi realizate pe viitor.

Delegația din Republica Moldova s-a deplasat apoi împreuna cu Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, la Palatul Parlamentului, pentru a-l vizita. Ghid în acest tur le-a fost chiar fiul edilului, Vlad Popescu Piedone, care este deputat de Suceava, în Parlamentul României.

“M-am bucurat de reîntâlnirea cu acest tânăr capabil, Vlad Melnic, în care cetățenii Sectorului Rîșcani și-au pus speranțele pentru viitor. De asemenea, m-a impresionat rapiditatea cu care delegația din Republica Moldova ne-a întors vizita, pentru definitivarea acestui acord de înfrățire. Asta este o dovadă că tinerețea și dorința de a demonstra și-au spus încă o dată cuvântul”, a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.