DE NECREZUT, DAR PERFECT REAL: oameni și-au pierdut viața vineri seară, ca urmare a unui accident absolut ÎNFIORĂTOR pe teritoriul județului Sibiu. Nenorocirea a blocat traficul pe DJ106 între Sibiu și Agnita, lângă localitatea Hosman. Sunt sunt și persoane rănite!

Așa cum au transmis reprezentanții IP Sibiu, la locul tragediei au intervenit două autospeciale SMURD, o autospecială de salvare victime multiple, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Sibiu. Chiar și cei din echipajele d eurgență au fost îngroziți de ceea ce le-a fost dat să vadă!

IPJ Sibiu a transmis că în zona cu pricina traficul este blocat complet.

Din primele constatări la fața locului, se pare că totul a fost provocat de o pătrundere pe contrasens.

Echipajul Serviciului de Ambulanță Sibiu a acordat îngrijiri medicale unui tânăr de 20 de ani, din localitatea Ilimbav. Bărbatul a fost rănit grav și a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe Sibiu. Acesta are traumatisme de torace, costal și de membre. De asemenea, echipajul SMURD a transportat tot la Unitatea de Primire Urgențe Sibiu un băiat de aproximativ 17 ani, intubat, inconștient.

Inițial se anunțase că 4 persoane sunt rănite. Ulterior, s-a aflat că două dintre victime au fost găsite decedate. Din păcate, însă o atreia persoană a decedat, anume șoferul care s-ar face vinovat de producerea acestui accident terifiant.

Demn de remarcat, de la începutul acestui an, paroape zilnic pe șosele din Romania s-au produs accidente mortale.

 foto: SAJ Sibiu/ ISU Sibiu

3 oameni și-au pierdut viața vineri seară, ca urmare a unui accident absolut ÎNFIORĂTOR pe teritoriul județului Sibiu.