Bucurie mare, mare!!! Primăria Sectorului 2, prin Centrul Cultural “Mihai Eminescu”, anunță deschiderea oficială a Clubului Copiilor “Mihai Eminescu”!
Evenimentul este programat în ziua de 30 mai 2019, de la ora 16.00, în Șoseaua Pantelimon nr. 301.
Festivitatea de deschidere va fi una cu totul specială, mai cu seamă că, alături de reprezentanții administrației publice locale vor fi Marian Drăgulescu, Leonard Doroftei Anca Serea și Mihai Morar. Cu toții vor intra în dialog cu părinții și copiii din Sectorul 2 prezenți în sală. Alături de aceștia vor mai participa la eveniment și Giulia Anghelescu, Ela Crăciun, Oana Botezatu și Georgiana Idriceanu.
Evenimentul va fi urmat de un concert live susținut de Nicole Cherry și Andra Gogan, începând cu ora 18.00.
Centrul Cultural „Mihai Eminescu” le-a pregătit și surprize tuturor copiilor prezenți, care se vor putea bucura de sesiuni de face painting și momente speciale cu clovni, baloane și personaje din desene animate, după cum anunță organizatorii.
IMPORTANT: La Clubul Copiilor „Mihai Eminescu” au loc mai multe tipuri de activități educative, culturale și sportive de care beneficiază în mod gratuit copiii care locuiesc în Sectorul 2 și elevii care studiază în unitățile de învățământ preuniversitar de stat din Sectorul 2. (b365.ro)
Copii pot beneficia cursuri de canto muzică ușoară, canto muzică populară, cor, pian, chitară, tobe, balet, dansuri populare, pictură, actorie, gimnastică aerobică și karate, ceea ce poate contribui din plin la o educație complexă, armonioasă

Programul cursurilor și activităților educative este unul dinamic.
. Programul cursurilor și activităților educative este unul dinamic, urmând a fi revizuit și îmbunătățit periodic, în funcție de cerințele și necesitățile comunității locale din Sectorul 2 și se va desfășura pe parcursul întregului an.