Cheltuielile cu personalul vor scădea anul acesta cu 35 de milioane de lei, respectiv 15%, la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, a declarat, vineri, noul director general al CNAB, Cosmin Peşteşan, la conferința prilejuită de redeschiderea Pistei 2 a celui mai mare aeroport din țară.
Oficialul a precizat că, după ce va fi aprobat bugetul, „va fi analizată structura organizaţională, pentru a vedea dacă sunt necesare restructurări sau reaşezări la anumite direcţii.

  ”Nu vrem să ne trezim în 2022 că nu avem personal operaţional, care este vital.”, a explicat Cosmin Peşteşan.   Noul director al CNAB a anunţat că, de când a preluat mandatul la 1 februarie, împreună cu Consiliul de Administraţie, se concentrează pe crearea unui buget echilibrat, fără pierdere. 

  ”Pe bugetul de cheltuieli cu personalul am ajuns la o concluzie şi vom avea o scădere de 35 de milioane de lei. Înseamnă scăderi de venituri. După ce aprobăm bugetul, urmează să intrăm şi pe schema de personal, să vedem dacă e nevoie de restructurări sau de reaşezări la anumite direcţii”, a mai spus oficialul.

Foto: Bucharest Airports