Opera Națională București prezintă luni, 8 martie, începând cu ora 18:30, „Concert de Ziua Femeii” în conceptul regizoral al lui Alexandru Nagy.

Inițiativă de nota 10: Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită în cadrul Studioului Experimental în Artele Spectacolului Muzical „Ludovic Spiess”, printr-un concert extraordinar în care veți avea ocazia să ascultați o selecție de arii și canzonette dedicate tuturor doamnelor și domnișoarelor.

Vocile masculine ale Operei Naționale București se întâlnesc, iată, pentru prima dată, în același program, unul cu… dedicație specială. O seară de neuitat, dedicată eternului feminin.

Doar Femeia, ea, e muzică în sine si gariul ei, și-mbrățișarea ne cântă și ne încântă… de-o veșnicie…

Concertul readuce în atenția publicului cele mai frumoase fragmente muzicale în interpretarea soliștilor Iordache Basalic, Marius Boloș, Vasile Chișiu, Daniel Filipescu, Dan Indricău, Liviu Indricău, Andrei Lazăr, Daniel Magdal, Adrian Mărcan, Filip Panait, Lucian Petrean, Florin Simionca, Alin Stoica, Iustinian Zetea, acompaniați la pian de către Ștefan Iliescu.

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Bilete a Operei Naționale București și online, de pe http://tickets.operanb.ro/ .

Accesul la spectacole se va realiza cu minim o oră înaintea evenimentului, în condiții de siguranță și respectând normele în vigoare în contextul actual al pandemiei cu virusul COVID-19. Pentru a ne bucura în siguranță de fiecare spectacol, reprezentațiile au fost adaptate pentru a avea o durată de maximum 2 ore, conform normelor oficiale în vigoare. Regulamentul de participare poate fi consultat în link-ul următor: https://operanb.ro/regulament-de-participare-la-spectacole/

*Biletele achiziționate pentru spectacolele anulate și transformate în vouchere pot fi folosite la achiziționarea biletelor la următoarele reprezentații ce vor fi puse în vânzare la Opera Națională București. Mai multe detalii în link-ul: https://operanb.ro/vouchere/