Ministerul Tineretului și Sportului a semnat un protocol de colaborare cu Federația Națională a Grupurilor de Acțiune Locală din România (FNGAL).
 Ministerul Tineretului și Sportului a semnat miercuri, 17 aprilie, un protocol de colaborare cu Federația Națională a Grupurilor de Acțiune Locală din România (FNGAL). Totul, în vederea realizării centrelor comunitare de tineret și a implementării unui program al egalității de șanse pentru tinerii proveniți din medii dezavantajate, cu accent pe tinerii din mediul rural, în vederea integrării sociale și financiare a acestora.
 În acest cadru, secretarul de stat, Remus Munteanu, a reiterat importanța reducerii decalajelor- vizibile încă în multe sate și comune, dintre urban și rural, mai ales necesitatea existenței oportunităților educaționale și profesionale pentru tinerii, care indiferent de unde provin au dreptul la șansa educației, la pregătire sportivă și la formarea caracterului într-un mediu cultural adecvat .
 Președintele FNGAL, Alexandru Potor, și-a manifestat dorința de a realiza, atenție, peste

Secretarul de stat, Remus Munteanu, a reiterat importanța reducerii decalajelor- vizibile încă în multe sate și comune, dintre urban și rural.
și promovării oportunităților specifice domeniului de tineret.