Astăzi s-a deschis cel mai nou complex destinat relaxării din Capitală, UNDA, un loc creat pentru toți cei care vor să facă din relaxarea în natură un stil de viață. UNDA este cea mai nouă locație din București, aflată în mijlocul naturii, înconjurată de verdeață și pomi, cu vedere la lacul Băneasa. Este locul perfect pentru o escapadă într-un adevărat paradis verde, departe de aglomerația din oraș. UNDA este locul care îmbină starea de relaxare, cu bucuria mișcării în aer liber, într-o locație exclusivistă, cu servicii premium. Complexul aflat în nordul Bucureștiului, în spatele Casei Presei Libere, include piscină, patru terenuri de tenis și unul de paddle, restaurant fine dining, beer garden și o uriașă zonă verde, unde te poți bucura de o gură de aer proaspăt.

Relaxarea în natură, la mare căutare în București

Deschiderea unui asemenea complex premium dedicat unui stil de viață relaxat și a unei stări de libertate a venit natural, având în vedere preferința tot mai mare a bucureștenilor pentru a-și petrece timpul în locații noi, discrete, departe de zonele agitate, supraaglomerate și poluate din mijlocul orașului. De asemenea, echipa UNDA, își propune să le arate oamenilor că Bucureștiul are frumuseți naturale pe care le poți savura în liniște, făcând activitățile care îți aduc bucurie: înot, tenis, mâncare și băuturi alese, servite într-un loc liniștit cu peisaje deosebite, întâlniri cu prietenii la o bere într-o atmosferă relaxată și distracție la concerte.

Ce servicii oferă complexul UNDA?

UNDA este un complex care oferă o mulțime de posibilități pentru petrecerea timpului liber. Piesa de rezistență a locației este restaurantul fine dining, aflat în inima complexului, care are o vedere splendidă la lac. Clienții vor porni într-o călătorie a gustului și vor experimenta preparate care îmbină gastronomia mediteraneană cu cea latino-americană. Preparatele deosebite, vor avea pereche pe măsură – o selecție de vinuri premium, gândită special pentru meniu. Cei care vor să bucure de o seară mai relaxată, pot alege beer gardenul Kraft 13, un loc al distracției libere, cu cele mai bune băuturi și preparate bavareze, gătite într-o uriașă bucătărie mobilă. Atmosfera în beer garden va fi întreținută de concerte, show-uri de stand-up comedy, proiecții în aer liber și momente artistice live. Zona de relaxare este de asemenea o componentă principală a complexului și dispune de o piscină exterioară pentru adulți și copii, amplasată într-o zonă verde, cu vedere la lacul Băneasa, și de un bar și un loc special pentru servirea mesei. Cei care vor să se relaxeze prin mișcare, au la dispoziție patru terenuri de tenis și unul de paddle pe care le pot închiria. Comparativ cu alte locuri de distracție din București, complexul UNDA mai oferă clienților încă o facilitate importantă – o parcare extrem de generoasă, aflată chiar în curtea locației și care este gratuită. Astfel, cei care vin să se bucure de experiența UNDA, nu trebuie să piardă timp în căutarea unui loc de parcare. Mai mult, conducătorii de mașini electrice au la dispoziție și două stații de încărcare.

Eveniment de lansare cu vedete, petrecere cu DJ și live cooking

Evenimentul de lansare al complexului UNDA a fost la fel de spectaculos. Atmosfera de distracție a început cu un show al DJ-ului Sambo. Cel mai așteptat moment al serii a fost sesiunea de live cooking făcută de bucătarii restaurantului și Chef Traian Galleguillos, la apus, pe pontonul lacului Băneasa, urmată de un show de jazz susținut de trupa New Vegas Show. Seara s-a încheiat cu un concert energic, pe scena amplasată în beer gardenul Kraft 13, de către Partydul KissFM – Dan Fințescu și Olix. Responsabilul pentru voia bună a invitaților la eveniment a fost actorul Pavel Bartoș care a moderat întreg evenimentul și s-a asigurat că toți invitații se bucură din plin de experiența UNDA.

Complexul UNDA se află în nordul Bucureștiului, pe strada Straulești nr. 4, în spatele Casei Presei Libere și va fi deschis publicului în fiecare zi, începând cu ora 11:00.