In Bucuresti s-a deschis miercuri, 23 septembrie, o baza sportiva pentru copii si tinerii care vor sa practice sportul de masa.

La eveniment, alaturi de Primarul General, au mai participat viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, precum si renumiti campioni ai Romaniei, printre care Gabriela Szabo, Elisabeta Lipa, Anghel Iordanescu, Ilie Nastase, Mircea Bornescu, Dorel Simion.

Primarul General, Gabriela Firea a declarat: “Deschidem astazi o baza sportiva pentru copiii si tinerii care vor sa practice sportul de masa in conditii moderne si sigure. Peste 200 de mici fotbalisti inscrisi la Sectia de Fotbal a Companiei Municipale Sport pentru Toti se vor putea antrena, gratuit, in acest nou centru sportiv, iar in perioada urmatoare, 6 cluburi sportive, private sau de stat, se vor putea antrena aici!

Reabilitata prin Compania Municipală Sport pentru Toti, acest complex sportiv a fost total refăcut și reconfigurat, astfel încât oferă acum posibilitatea practicării mai multor sporturi, precum și a organizării de evenimente cu caracter sportiv.

Finalizata in mai putin de 2 luni, baza sportiva are 1 teren cu gazon natural, 1 teren cu gazon sintetic, 2 mese pentru practicarea tenisului de masa, vestiare, parcare, zona de relaxare pentru participanții la evenimentele sportive.“

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu: “Aceasta baza din sectorul 3 este un prim exemplu de ceea ce inseamna activitatea administrativa si politica pe care o vom desfasura. Asa cum cum afirma si acesti mari campioni, in astfel de locuri se naste performanta!“

Directorul Clubului Sportiv Municipal, Gabriela Szabo: “Felicitari pentru tot ce ati facut pentru sport la nivelul Bucurestiului. Ca si directoare a Clubului Sportiv Municipal pot sa va spun ca avem peste 2.000 de copii care practica gratuit sportul si este un lucru extraordinar. Inca ne mai dorim sa crestem numarul de copii care sa vina la Clubul Sportiv Municipal.

De asemenea, infrastructura este foarte importanta si din aceasta perspectiva, incurajez investitiile in sportul in masa, pentru ca sportul are nevoie de pepiniere pentru a excela, pentru marile competitii ale lumii. Felicitari!”

Elisabeta Lipa: ”Va felicit pentru ceea ce faceti in general pentru sport in Capitala, va urez mult succes si sa realizati cat mai multe atat pentru sportul de masa, cat si pentru sportul de performanta! Ma bucur ca a fost inaugurata o baza sportiva pentru copii, avem mare nevoie ca tinerii sa faca miscare, pentru ca sportul inseamna sanatate, iar cei talentati pot astfel ajunge la performanta”.