WOW! Snooker din mâna MAESTRULUI, în capitală!
Ronnie O’Sullivan, cel mai titrat jucător de snooker din lume, revine în România pe 5 octombrie, la Circul Metropolitan București pentru un eveniment unicat. Marele Ronnie, campion mondial, va juca la București un meci cu multipla campioana mondială: Reanne Evans. De asemenea, doi jucători români vor avea șansa să joace câte un frame cu Ronnie O’Sullivan. Meciul nu va fi televizat, așa că organizatorii vor oferi spectatorilor doua evenimente unice: unul de la ora 13:00 și altul la ora 19:00.

Ronnie O’Sullivan, cel mai titrat jucător de snooker din lume, revine în România pe 5 octombrie, la Circul Metropolitan București

Ronald Antonio „Ronnie” O’Sullivan (n. 5 decembrie 1975) este un jucător profesionist de snooker. Poreclele lui sunt „Racheta”, datorită faptului că lovește bilele cu mare viteză și „Magicianul”. Ronnie s-a născut în Anglia. Iubea de mic copil snookerul și a început să joace de la vârsta de 10 ani. În 1993, la vârsta de 17 ani a câștigat Campionatul Marii Britanii. Pe 21 aprilie 1997 a făcut break-ul maxim în numai 5 minute și 20 de secunde.
În 2001 a ajuns în finala campionatului mondial de snooker, întâlnindu-l pe John Higgins și învingându-l cu scorul de 18 – 14. Astfel, și-a trecut în palmares primul titlu mondial. În 2004 l-a întâlnit în finală pe scoțianul Graeme Dott. Învingând și de data asta (cu scorul de 18-8), și-a trecut în palmares al doilea titlu de campion mondial. În 2007, l-a bătut în finala Mastersului de la Londra pe chinezul Ding câștigând pentru a 3-a oară acest trofeu. În același an, Roonnie câștigă UK Championship. Anul 2008 se dovedește extrem de prolific pentru O’Sullivan, acesta devenind pentru a treia oară Campion Mondial, reușind să-i învingă pe Liu Chuang, Mark J. Williams, Liang Wenbo, Stephen Hendry, iar în finală pe compatriotul său, Ali Carter, cu scorul de 18-8. În 2012 a devenit pentru a 4-a oară campion mondial, învingându-l din nou pe Ali Carter în finală cu 18-11. Ronnie O’Sullivan reușește al nouălea break maxim al carierei, surclasându-l pe Stephen Hendry, cu opt astfel de reușite.
Fiind unul dintre cei mai populari jucători de snooker, alături de un alt englez, Jimmy White, Ronnie O’Sullivan este perceput de mulți ca fiind și cel mai talentat jucător din prezent sau chiar din istoria snooker-ului.

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-RONNIE/

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay.
TRECEȚI ÎN AGENDĂ: Sâmbătă, 5 octombrie 2019!

foto: Facebook