Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului informează că România va fi promovată a doua oară în acest an la Paris, în perioada 14 – 17 martie, în cadrul Târgului Internațional de Turism „Le Salon Mondial du Tourisme”! Evenimentul se desfășoară la Paris Expo, Porte de Versailles, fiind adresat atât publicului larg, cât și specialiștilor de profil.

Standul României dispune de o suprafață de 59,5 metri pătrați și este strategic amplasat în centrul pavilionului expozițional, într-un mod similar cu prezența sa la edițiile anterioare. Prezentând o configurare tip insulă, cu toate laturile deschise, acesta găzduiește 15 co-expozanți.

Vizitatorii vor putea urmări, la standul României, o serie de prezentări de destinație, realizate atât de reprezentanții MEAT, cât și de partenerii care și-au manifestat interesul în acest sens.

Aceste sesiuni vor avea loc zilnic, în intervalul 15:00 – 16:00. Mai mult, absolut inspirat, vor fi incluse și momente artistice care să evidențieze unicitatea tradiiilor și valorilor imuabile ale țării noastre.

 Franța este una dintre cele 7 piețe de turism strategice pentru promovarea destinației noastre.

IMPORTANT: Conform INS, numărul turiștilor francezi care au petrecut o vacanță în România a crescut în 2023 cu aproximativ 24.76% față de anul precedent.